CONTINUACIÓ CONTE DEL GRIPAU

EL GRIPAU


El príncep i la seva nova princesa, que ara havia recuperat la forma humana, van decidir gaudir del moment i conèixer-se millor. Van passejar pels misteriosos bossocs, van compartir rialles i històries, i es van adonar de la gran connexió que tenien. La princesa era intel·ligent, divertida i tenia una cosa que enamorava al príncep.

Un dia, mentre caminaven per un rierol tranquil, van sentir una veu que deia: "Això és un lloc encantat, aquí us puc ajudar amb tots els vostres desitjos". Sorpresos, van mirar cap a la direcció d'on venia la veu i van veure un home amb una capa multicolor i cos corpulent. Era el professor màgic de la zona, conegut pel seu gran lèxic i coneixements.

El professor es va presentar amb un gran somriure i va dir: "Soc el professor Portas, el mestre de la màgia i els desitjos. Veig que heu trobat la vostra princesa, però segurament teniu altres desitjos a realitzar".

El príncep i la princesa van explicar que volien fer el regne un lloc millor i més just per a tots els seus habitants on ni hi hagi faltes de respecte o d'igualtat. El professor Portas va estar bocabadat pel desig que l'hi havien dit, ja que havia preguntat a altres prínceps i li havien dit desitjos molt egoistes, en canvi, el d'aquest príncep era diferent, començar a ensenyar-los els secrets de la màgia i com podrien fer realitat els seus somnis.

Amb el temps, el príncep i la princesa es van convertir en rei i reina, i van governar junts com el seu avi. Van fer canvis significatius al regne, millorant la vida de la gent i assegurant-se que tots fossin tractats amb igualtat i respecte. Els seus fidels els adoraven i celebraven les seves alegries, sabent que tenien un rei i una reina que els cuidaven.

Un dia el príncep i la princesa estaven fent un volt per aquell bosc tan misteriós on es van trobar el professor Portas. Desbota, va sortir un home amb una capa multicolor i cos corpulent. El príncep i la princesa van pensar que era el professor Portes i no estaven equivocats. Era ell! Després de cinc anys se'l van trobar un altre cop.
-Ei nois ho heu fet molt bé aquests cinc anys governat segons els vostres principis molt bé estic molt orgullós
-Clar que sí, però es graciés a la màgia que ens vans ensenyar sense tu no ho hauríem fet bé
- És mentida
-Com que és mentida?
-Si, és mentida, jo no soc mag, jo soc un simple professor, jo només us vaig fer creure en vosaltres mateixos.

El príncep i la princesa es van quedar bocabadats després dels que els acabava de dir.

I així, la història del príncep que va trobar la seva princesa encantada i el professor màgic que els va ajudar a fer realitat els seus somnis es va convertir en una llegenda que es va transmetre de generació en generació. La felicitat i l'harmonia regnaven a tot el regne, i tot va ser possible gràcies a l'amor, la determinació del príncep i la princesa.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA MEVA PRECENTACIÓ

Article d'opinió Guerra de Palestina i Israel